YellowApple Recruitment richt zich op het bereiken van duurzame matches in de FOOD -en FMCG-industrie. Wij helpen werkgevers bij het vinden van kandidaten op HBO en WO niveau. En benaderen actief-zoekende- én passief-zoekende kandidaten voor een nieuwe baan. Is er op papier een match, dan kijken we naar de toekomst: passen de partijen echt bij elkaar? Pas als we daar aan het eind van het traject volmondig ‘ja’ op kunnen zeggen, hebben we een duurzame match.

Kies uit 3 services

Onze dienstverlening strekt zich uit van een compleet werving- en selectietraject tot het redigeren van je vacaturetekst. Je kiest dus zelf hoeveel werk wij je uit handen nemen.

Werving en selectie

Ga voor een compleet werving- en selectietraject op basis van Aspirations Based Matching™. Aan het eind van de rit kun je kiezen uit 3 droomkandidaten. Deze beschikken niet alleen over de juiste kennis, achtergrond en ervaring. Ze passen ook bij de doelstellingen, toekomstverwachtingen en sfeer van je organisatie. YellowApple neemt je de hele procedure om tot deze effectieve en duurzame match te komen uit handen.

Vacaturetekst op maat

Wil je een vacaturetekst die haarscherp is toegesneden op jouw droomkandidaat? Deal! We komen langs of nemen telefonisch contact op voor specifieke informatie over de vacature en de bedrijfscultuur. Hieruit rolt naast een perfecte vacaturetekst ook een advies over hoe je deze tekst succesvol inzet.

Verrijken bestaande vacaturetekst

Wil je dat we jouw tekst verrijken tot een frisse, aansprekende vacaturetekst die past bij de man of vrouw die jij voor ogen hebt? Dat doen we voor € 350. Zelf lever je alle informatie aan over de functie – inclusief carrièrekansen en opleidingsmogelijkheden –, het bedrijf, de afdeling en natuurlijk de criteria waaraan je droomkandidaat voldoet. YellowApple zorgt voor een tekst waarin deze persoon zich herkent en aanzet tot solliciteren. Je kunt ‘m zelf publiceren en gratis op onze website plaatsen.

Bel 085 4000 065 voor meer informatie of maak een afspraak via onze website.

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Frans van Dijklaan 37, 3941 KC, oorn

GPS:

52.03260539999999, 5.348804299999983

Telefoon:
Neem contact op
Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.