Woordvoerders Etc. is een bedrijf dat zich richt op het in stelling brengen van professionals die namens zijn of haar organisatie in de media of voor het publiek optreden. Dat doen we onder andere met media- en presentatietrainingen. Op de website vindt je alle informatie over deze trainingen en coachingstrajecten.

Peter van der Maat verzorgt in eerste instantie onze mediatrainingen. Door zijn uitgebreide en brede achtergrond onderscheiden deze trainingen zich van die van andere mediatrainers.

Hij is de enige mediatrainer in ons land die zowel bij een krant als bij de publieke én de commerciële journaals heeft gewerkt, maar ook woordvoerder en communicatiemanager was en nu gecertificeerd coach is.

Daardoor weet hij als geen ander hoe journalisten denken en handelen. Wat organisaties kunnen doen om effectief met de media om te gaan. En hoe hij dat op een coachende manier op mensen kan overbrengen. “Een combinatie die mijn werkwijze uniek maakt en waar ik trots op ben.”

Op basis van onze lange en brede ervaring weten wij wat je nodig hebt om als woordvoerder te kunnen excelleren. Daarom stemmen wij onze mediatrainingen precies af op jouw wensen.

Ze zijn realistisch, praktisch en doelgericht, met de volledige aandacht voor dat wat jij als individu nodig hebt.

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Kleiweg 34

GPS:

51.9449325, 4.480890400000021

Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.