Specialist in buttons, pins, sleutelhangers en emblemen

Vianen Trading, opgericht door Dennis Vianen, is als jong bedrijf in ruim vijftien jaar uitgegroeid tot dé specialist in promotionele artikelen. Wij maken buttons, sleutelhangers, pins en emblemen waarin uw eigen ontwerp een grote rol speelt.

Zelf buttons, pins, emblemen, sleutelhangers of caps ontwerpen is een fluitje van een cent. In overzichtelijke schema’s staan de prijsindicaties van formaten en aantallen. Makkelijk en duidelijk. Artwork levert u zelf aan, bij voorkeur in hoge resolutie JPEG of Illustrator – Vector bestand. Wij kunnen in principe met alles uit de voeten.

Vraag gratis een scherpe offerte aan via e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Oog voor het milieu

De promotionele artikelen maken wij op een milieuvriendelijke manier. De kunststof onderdelen zijn van gerecycled materiaal en kunnen opnieuw gerecycled worden. Het papier waarmee we werken heeft het FSC-keurmerk.

Kwaliteit, laagste prijs, snelle levertijd

Vianen Trading is de specialist in promotionele artikelen. Door onze uitgebreide kennis van onder andere buttons, sleutelhangers, pins en emblemen leveren wij onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. We onderscheiden ons met hoogstaande kwaliteit, de laagste prijs en snelle levertijden. Nadat u besteld heeft leveren wij zo snel als het specifieke artikel toestaat. Sneller een artikel nodig? Neem contact op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Ook interessant:
Promotiemateriaal
Promotie
Promotie
Bedrijven
Promotie
Promotie

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Vijzelmolenlaan 10, 3447 GX, Woerden

GPS:

52.0764168, 4.8881063

Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.