Verhuizen is een zeer stressvolle bezigheid.
Verhuisbedrijf Utrecht maakt daarom jouw verhuizing aangenamer, sneller en goedkoper.

Verhuizen is ook een ingrijpende bezigheid.
De voorbereiding kost veel tijd en moeite, het brengt veel administratieve rompslomp met zich mee en er zijn altijd onverwachte en tijdrovende klussen.

Bij verhuisbedrijf Utrecht zorgen we dat de verhuizing soepel loopt en zo hoeft u niet onnodig te stressen

flexibel, voordelig, veelzijdig betrouwbaar, professioneel, en ga zo maar door.

Tijdelijke opslag.

Heeft u ruimte nodig om uw spullen op te slaan? Uw inboedel zelf naar de opslag rijden met een normale auto? Dat kost heel veel autoritjes. Een verhuiswagen huren plus het huren van opslag betekent dubbele kosten en het blijft erg tijdrovend.

Met tijdelijke opslag van Verhuisbedrijf Utrecht hoeft u niets meer te doen. We halen uw spullen namelijk op met onze professionele verhuiswagen, laden alle spullen zelf in, en brengen vervolgens de spullen naar de opslagbox.

Wilt u de spullen weer terug? Dan maken we een afspraak en brengen we al uw spullen veilig naar het door u opgegeven adres.

Verhuislift huren.

Voordelig een verhuislift huren, niet alleen in Utrecht, maar door heel Nederland. Heeft u grote, zware of gewoon enorm veel spullen die zich op een hogere verdieping bevinden?

Het tillen van veel spullen door een trapgat of trappenhuis is erg zwaar en soms ook onmogelijk. Of u nu in een flat woont of een ander huis met verdiepingen, al deze spullen moeten toch echt een keer naar beneden tijdens de verhuizing.

De verhuisliften van Verhuisbedrijf Utrecht lossen dit probleem op.

Met een verhuislift krijgt u met speels gemak al uw spullen van een hogere verdieping naar de begane grond (benedenverdieping). Of juist andersom. Grote meubels, witgoed of en andere grote spullen worden via een groot raam of uw balkon naar beneden gebracht.

Senioren verhuizingen.

Ze kunnen tijdens de verhuizing meestal minder uitvoeren door fysieke ongemakken. Dit zorgt daarom voor meer verhuisstress.Senioren hebben hierdoor soms iets andere wensen en dat verdient uiteraard een speciale aanpak.Verhuisbedrijf Utrecht heeft veel ervaring met het helpen verhuizen van senioren en doet dit voor de beste prijs.

Relevante websites:
transport
Verhuisbedrijven

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Noordersluis 18, 3526 KX, Utrecht

GPS:

52.0529233, 5.1065679

Telefoon:
Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.