Bij Van der Donk Interieur in Gorinchem kunt u de wereld van verschil, maar ook alle gelijke noemers beleven van topdesign meubelen. U vindt in onze showroom in het Open Huis Designcenter de design meubelen van prestigieuze merken, waaronder de Italiaanse topmerken B&B Italia, Cassina, Flexform, MDF Italia, Minotti, Molinari, Poliform en Porro. Ook de collecties van Nederlandse fabrikanten van design meubelen, zoals DesignonStock.com, Gelderland, Leolux, Linteloo, Montis, Piet Boon Zone en Pilat&Pilat en de Duitse topmerken KFF en Rolf Benz staan in onze showroom.

Een bezoek aan Van der Donk Interieur is vooral inspirerend vanwege het rijke scala aan design meubels die per design studio worden gepresenteerd.

www.designmeubels.nl is de online portal van Van der Donk interieur. De site beschikt over een uitgebreid aanbod designmeubelen in het hoogste segment. Op designmeubels.nl kun je terecht voor offertes voor meubelen, totaaladviezen, projectinrichting, een deel van het assortiment is ook direct in de shop te bestellen.

 

Openingstijden

Geen gegevens

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.