Wat doen wij?

Wat doen wij? Zakelijke klanten blij maken met de prachtige USB sticks. Dag in dag uit zijn we bezig om de meest kleurrijke USB’s te bekronen met jouw logo. Wij zijn pas tevreden als jij zorgeloos op je bureaustoeltje kunt wachten tot de koerier jouw bestelling op de mat gooit.

Duurzame USB-sticks bedrukken

We leveren bedrukte en op maat gemaakte USB-sticks aan 2000+ bedrijven in 7 verschillende landen. Dit doen we met échte passie (ja, we zijn de grootste USB fans in Nederland). Sinds een paar jaar zijn we enthousiast over duurzaam ondernemen. In 2015 lanceerde we  een nieuwe lijn gerecyclede USB-sticks die erg in de smaak valt bij klant en ontvanger. Zo kunnen wij ons steentje bijdragen aan een goede (groene) toekomst.

USB-sticks in jouw eigen vorm

Een van onze populairste diensten is het op maat laten maken van USB-sticks. Niet alleen de bedrukking, maar ook de vorm van de USB-stick verzinnen we zelf. Heb jij bijvoorbeeld een koeriersbedrijf, dan maken wij USB-sticks in de vorm van een bestelbus. Werkelijk elke vorm is mogelijk en onze creatieve ontwerper heeft het juiste idee voor jouw bedrijf!

USB-sticks Bulk inkopen

Een andere populaire dienst die we leveren is het bulk-inkopen van USB-sticks. Door onze nauwe relaties en warme banden met grote leveranciers regelen wij de beste prijs voor jouw USB-sticks. Je kan besluiten om deze te laten bedrukken of ze onbedrukt bij ons af te nemen. Als jouw bedrijf USB-sticks nodig heeft kan je bij ons mooi zakelijk inkopen. Voor een kleine meerprijs maken we de USB-sticks helemaal conform jouw branding. Vanaf 2500 stuks doen we dit zelfs helemaal gratis.

Dit vind je vast ook leuk

USBstickmetlogo.nl is onderdeel van Joinz Relatiegeschenken group

Gerelateerde Bedrijven

Bezoek USBstickmetlogo.nl

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Henri Nouwenstraat 34

GPS:

52.209482532611, 5.4658871974772

Telefoon:
Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.