Kaart Zoeken
Klik op de knop om de kaart te zien.

Zoek op kaart

0.1 km
Zoeken

Vakkundig en perfectionistisch

Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wandafwerking of glaszetten kunnen de schilders van Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. uit de regio Den Haag u helpen. Zij beschikken namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche en delen hun expertise graag met de klant. Hun vakkundige en veelzijdige werkwijze zorgt keer op keer voor een top- resultaat. Ze werken rustig en bekwaam aan ieder project en zijn altijd netjes op tijd.

Vakkundig

Vakwerk van het hoogste niveau, gecombineerd met een secure en gedetailleerde afwerking. Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. biedt u het beste van het beste wanneer het aankomt op al uw schilderwerk. Van een groot project buitenshuis tot uw meubels van een laag verf voorzien, onze schilders klaren iedere klus in de regio Den Haag met succes. Inclusief een zorgvuldige voor- en nabehandeling, zodat u lang van het resultaat kunt genieten.

Allround

Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden binnen de schildersbranche kunnen wij u een uitgebreid en allround dienstenpakket leveren. Onze schilders zijn eraan gewend om met diverse materialen en technieken te werken, maar ook zijn zij op de hoogte van allerlei verschillende verfsoorten. Daardoor kunnen zij u bij diverse veelvoorkomende schildersklussen altijd bijstaan, ongeacht de omvang van het project.

Totaaloplossing

Ons schildersbedrijf voorziet u niet alleen van vakkundig schilderwerk, ook kunnen wij u diverse andere diensten bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te zetten voor stucwerk, behangwerk, glaszetten en kleuradvies. Doordat wij zo veelzijdig zijn, kunnen we u een totaaloplossing bij al uw schilderswerkzaamheden leveren. Wij zijn dé schilders voor al uw projecten in de regio Den Haag.

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.