Klanten kiezen sinds 20 jaar voor MultiBel vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem. Tevens wordt de BHV app vaak gekozen, omdat het geen hardware investeringen vereist. Het MultiBel systeem draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert. Met de MultiBel BHV app bereikt u de juiste personen, los van de locatie waar die personen zich bevinden.

Wij bieden u een BHV oproepsysteem waarmee in staat bent tien, honderden of duizenden mensen simultaan te alarmeren. Vervolgens kunt u de reacties real time analyseren en vervolgstappen coördineren. Een goed BHV oproepsysteem bespaart tijd en beperkt de schade.

De MultiBel BHV app wordt meestal gebruikt ter vervanging van de BHV Pieper. Soms kiezen klanten kiezen ervoor om door MultiBel, naast de andere kanalen die MultiBel biedt ook de semafoon te laten activeren.

MultiBel biedt 2 verschillende BHV app oplossingen, een GRATIS BHV app versie en een betaalde dienst. Wij vertellen u graag wat de verschillen zijn en wat onze BHV alarmering oplossing bijzonder maakt in de markt.

Openingstijden

Geen gegevens

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.