De vooropleiding theater Amsterdam verzorgt acteerlessen voor talentvolle jongeren die geïnteresseerd zijn in een professionele acteercarrière, maar ook voor de betere amateurs of semiprofessionele acteurs zijn er toegesneden acteerworkshops. Talentontwikkeling voor jong en oud staat bij ons centraal. Persoonlijke aandacht voor de spelers en individuele begeleiding zorgen voor optimale creativiteit en spelplezier in de acteerlessen.

Wat maakt De Toneelmeester uniek?

  • De vooropleiding theater van De Toneelmeester is hofleverancier voor de HBO theaterholen in Nederland. zie Wall of Fame
  • Bij de Toneelmeester werken de beste docenten van Nederland. De docenten zijn professioneel acteur en/of dramadocent bij een van HBO Theaterscholen.
  • De Toneelmeester heeft een eigen theater en staat direct in verbinding met de praktijk.
  • De Toneelmeester is tevens ook theater en film producent. We produceren theatervoorstellingen voor de schouwburgen door heel Nederland. We werken voornamelijk met spelers die bij onze vooropleiding theater zijn begonnen en uiteindelijk een HBO Toneelschool hebben afgerond.

Bij De Toneelmeester gaan we uit van de kracht van de docent en de potentie van de spelers. We houden in de acteerlessen niet één bepaalde acteermethode aan. We geloven dat de theaterdocenten het meest in hun kracht staan als ze zelf invulling kunnen geven aan de acteerworkshops en doen waar ze al jaren goed in zijn. Acteren is een vak, een ambacht. Daarom vragen we onze docenten hun eigen persoonlijke ervaringen en vakkennis zoveel mogelijk in te zetten in onze acteerlessen.

Vooropleiding theater Amsterdam
De toneelschool van De Toneelmeester is zowel geschikt voor zowel beginnende als ervaren spelers, en biedt acteurs intensieve training in het vak acteren. De workshops geven concrete inzichten in het theater en film acteren.

Toneelschool Amsterdam
Vooropleiding theater De Toneelmeester behoort tot de best werkende vooropleidingen van Nederland. In tegenstelling tot andere vooropleidingen ligt de nadruk bij de acteerschool van de De Toneelmeester op het bieden van praktische ervaring en hands-on onderwijs aan onze studenten, zodat ze niet alleen hun vak als acteurs ontwikkelen, maar ook uitblinken in audities. Onze docenten zijn allemaal professionele, werkende acteurs, regisseurs en casting directors. De docenten geven elke student een persoonlijke focus. Door deze persoonlijke aanpak van onze vooropleiding bereiken we een hoge score in de aanname bij de HBO Toneelscholen in Nederland.

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.