Waar zijn we elke dag mee bezig?

Zakelijke klanten verblijden met glazen awards, met lasergegraveerde 3D glazen blokken, door foto’s 3D in glas te laseren en door awards op maat te maken. Sinds 2001 is Crystal Impressions toonaangevend in de markt voor glas waarin door middel van lasertechniek een driedimensionale gravering wordt gemaakt.
Crystal Impressions is sinds het begin van de lasertechniek, ’s werelds grootste speler op dit gebied. Crystal Impressions is pionier en haar lasermachines zijn geheel in eigen beheer ontwikkeld en worden niet te koop aangeboden. De lasertechniek van onze machines is onovertroffen en wordt continu verbeterd.

Glazen trofeeën en Awards Bestellen

Crystal Impressions maakt awards en trofeeën voor multinationals en MKB bedrijven in west-Europa. Heb jij binnenkort een groot evenement? Of een muziekuitreiking? Awards bestel je heel gemakkelijk bij crystal impressions.

Onze onderscheidende kenmerken

  • Beste kwaliteit lasertechniek
  • Beste kwaliteit ontwerp
  • Hoogwaardig materiaal
  • Gratis gift box
  • Vanaf 1 stuk
  • Snelle levertijden

Wat laseren wij in glas?

Voor veel bedrijven laseren we foto’s driedimensionaal in glazen blokken. Dit kunnen foto’s van gebouwen, producten, logo’s, of elk ander object zijn.

Voorbeelden:

Awards op laat maken maken

Laat hier awards op maat maken >

Wij gaan altijd voor een goede communicatie een een snelle levertijd om uw bestelling zo goed mogelijk te verzorgen. U kunt bij Crystal Impressions onder andere terecht voor spraakmakende Awards, unieke Relatiegeschenken, Presse Papiers, Incentives & Give-aways. Neem vooral contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit kan telefonisch of per mail.

Gerelateerde Bedrijven

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Henri Nouwenstraat 34

GPS:

52.209590330445, 5.4658578779817

Telefoon:
Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.