Het vinden van de juiste lamp boven de tafel of erachter komen van welk merk dat ene leuke stoeltje is, kan soms een hele  uitdaging zijn. We hebben toegang tot zoveel inspiratie via websites en social media dat we soms door de de bomen het bos niet meer zien.

Bij Cafedeco maken we het restylen van je huis weer leuk. Met meer dan 15 jaar ervaring in de interieur wereld durven we dat te zeggen. Eigenlijk is het best simpel; we verbinden interieur specialisten & liefhebbers. Ben je ook gek op alles wat met interieur te maken heeft? join us! Want een ding weten we heel zeker; de kracht van Cafedeco zit in ons allemaal.

Wat doen we dan?
Bij Cafedeco maken we inspiratie bereikbaar. We zorgen ervoor dat alle interieurfoto’s die je ziet direct voorzien zijn van (verkoop)informatie en dat je in contact kan komen met de makers van de gestylde setting.

Heb je ergens een meubelstuk gezien waar je meer van wilt weten?
Stel jouw interieurvraag aan onze Furniture Heroes. Onze interieur helden weten precies waar jij dat ene meubelstuk dat je gezien hebt in een restaurant, op Instagram of bijvoorbeeld bij vrienden kan kopen.

Ontdek je stijl binnen een paar stappen
Via de Stylematcher kun je in een paar stappen je stijl bepalen en zoeken op ruimtes. Laat je vervolgens inspireren door heel veel interieurfoto`s van kamers die voor jou relevant zijn.

Natuurlijk kan je ook via het Lookbook door alle interieurfoto`s surfen.

Ben je een specialist? Deel dan met ons je gerealiseerde projecten! Wij voorzien alle foto’s van hotspots en je krijgt een eigen portfolio pagina.

Cafedeco voor jouw shoppable wooninspiratie & advies.

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

cafedeco

GPS:

52.3246775, 4.882977600000004

Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.