Actium Administratie en Belastingen verzorgt zowel voor ondernemers als particulieren de fiscale aangiften. Actium richt zich vooral op bedrijven in en rondom Alphen aan den Rijn.

Er zijn in Alphen aan den Rijn en omgeving legio boekhouders te vinden. Van eenmanszaak tot groot bedrijf. En ieder kantoor heeft zijn eigen accenten en werkwijzen. We geloven dat geen enkele boekhouder in alle facetten van het vak even goed gespecialiseerd is, en het is dus van groot belang dat u een boekhouder in Alphen aan den Rijn kiest die het beste bij u past.

Een snel online onderzoek naar Administratiekantoor Alphen aan den Rijn leert dat er een kleine honderd mogelijkheden zijn voor u om uit te kiezen. De juiste partner vinden om mee in zee te gaan kan dus een overweldigend project zijn.

We zijn er bij Actium van overtuigd dat een goede relatie tussen administratiekantoor en ondernemer niet alleen bestaat uit het technisch uitvoeren van de gewenste werkzaamheden. Er zal ook zeker een klik moeten bestaan tussen de twee partijen.

Daarom willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

 
Relevante websites:
Administratie
Boekhouden
Boekhouder

Openingstijden

Geen gegevens

Adres

Ons adres:

Henry Dunantweg 36

GPS:

52.1454091, 4.6588201

Klik op de knop om de kaart te zien.

Laat een review achter

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling achter laten.