Algemene Voorwaarden Ondernemings Gids

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor webwinkelier en klant. Hier kunt u onze Algemene Voorwaarden nalezen. Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van uw aankoop te waarborgen. Ook wij als bedrijvenpagina stellen u graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden, is er een overeenkomst tussen ons en u als klant tot stand gekomen. Maar voordat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Artikel 1 – Webshop

1.1.
De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op deze pagina vindt u ons KvK nummer en BTW nummer. Onze contactgegevens staan onder aan de pagina.
KvK Nummer: 73262137
BTW Nummer: NL218035020B02
1.2.
Onze webshop is voorzien van een SSL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.
1.3.
Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.
1.4.
Sinds 5 juni 2012 is onze bedrijvenpagina verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies.
1.5.
Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1.
U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een pakket. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u ons contacteren. Het betaalde bedrag zal daarna door ons aan u worden teruggestort.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1.
De overeenkomst tussen de bedrijvenpagina en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de bedrijvenpagina heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via Paypal, Creditcard of overboeking, of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de bedrijvenpagina, heeft de klant één jaar recht op de kenmerken die bij het betreffende pakket horen.
3.2.
De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.
3.3.
U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting aan de bedrijvenpagina na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Heeft u na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht u na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan zullen wij de incasso uit handen geven aan een incassobureau.
3.4.
Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail van uw aankoop. Daarin staat het pakket dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.
3.5.
Wij zijn aan u verplicht het betaalde pakket binnen 30 dagen aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden dit niet mogelijk zijn, dan zullen wij u daarvan via email op de hoogte brengen. Na het verstrijken van deze 30 dagen krijgt u van ons het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug.

Artikel 4 – De prijs

4.1.
De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW.
4.2.
De prijs die bij het pakket op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het pakket en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.
4.3.
Wanneer u een pakket koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5 – Klachten en garantie

5.1.
Klachten over het pakket zelf, dienen aan ons gemeld te worden via de mail. Indien het binnen onze mogelijkheden ligt zullen wij het probleem zelf voor u oplossen.
5.2.
Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. Wij willen u ten alle tijde van een uitstekende service voorzien.
5.3.
Indien u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk het vakje aan te vinken. Zonder het vakje aan te vinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hopen wij van harte dat u veel plezier beleefd met uw pakket! Indien u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.